Over ons

Rose-an.nl is een samenwerkingsverband tussen Rosalyn en Anique, beiden schrijfster én vertaalster.

Vriendschap

We werden vriendinnen op de middelbare school en zijn dat tot op de dag van vandaag gebleven. Al wonen we inmiddels 1100 kilometer uit elkaar, we kletsen nog steeds vrijwel dagelijks bij. Niet zo gek, omdat we ook hetzelfde werk zijn gaan doen. Naast het schrijven van teksten, vertalen we namelijk ook teksten. Zo kunnen we elkaar soms ondersteunen in de diverse werkzaamheden. Hieronder vertellen we meer over wie we zijn en wat onze ervaring is.

Ons werk

Beiden hebben we al vele jaren ervaring met thuiswerken. Hoewel we in het begin van onze carrière op kantoor hebben gewerkt, zijn we al snel beiden een eigen bedrijf begonnen. Ons dienstenpakket is zeer breed en loopt van het schrijven van teksten tot vertalen en van redigeren tot social media opbouwen. Rose-an.nl hebben we volledig in eigen beheer en de artikelen op deze website zijn ontstaan op basis van onze eigen kennis en degelijke research.

Ervaring

Omdat we beiden ruim 10 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels een brede ervaring opgedaan. We schrijven over alledaagse onderwerpen, maar ook over zaken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Een lijstje met onderwerpen waar we regelmatig op ingaan:

  • Lifestyle
  • Reizen
  • Lekker eten
  • Fashion
  • Wonen en interieur
  • Financiën

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je een vermelding op onze website, een artikel over jouw product of een vaste samenwerking aangaan? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@rose-an.nl. We reageren binnen 48 uur.