Schoolspullen

Top 5 onmisbare back to school producten

De weken voor de scholen weer beginnen is de beste periode om leuke back to school producten te kopen. Maar wat mag echt niet in je schooltas of op je bureau ontbreken? Wij gingen op zoek naar de leukste schoolspullen.

Een agenda of planner

Je schoolagenda of planner gebruik je elke dag, en je wil dus iets dat je niet na 2 maanden al beu bent. Kies iets dan bij je leerjaar past, maar ook bij alle buitenschoolse activiteiten. Plan je bijvoorbeeld super veel dingen in je vrije tijd? Ga dan voor een agenda of planner met extra veel ruimte.

Onze favoriet? De Mascha planner! Je moet de data namelijk zelf invullen waardoor je de planner niet per se voor het schooljaar hoeft te gebruiken. Wil je vandaag al beginnen met plannen? Dan kan dat!

Ps: De Mascha planner is in verschillende uitgaven te koop. De groene velvet editie is wel heel uniek! Klik op de link hier onder en selecteer je favoriete uitgave.

Andere leuke schoolagenda’s:

Schrijfwaren

Wat simpele blauwe, rode en zwarte pennen, een paar potloden, een gum en een puntenslijper. Dat is alles wat je nodig hebt, toch? Nou… het is natuurlijk veel leuker om je huiswerk te maken met mooie pennen en tal van kleuren. 

Onze favorieten? De bekende BIC pennen met 4 kleuren (nu verkrijgbaar in veel verschillende kleuren) en de Pilot FriXion pennen. Deze schrijven niet alleen super lekker, het zijn ook nog eens uitwisbare pennen. Super handig dus!

Schriften

Of je het nu leuk vindt of niet, tijdens het schooljaar zul je veel moeten schrijven. Je hebt net leuke pennen gevonden, tijd dus voor een paar mooie schriften.

Neem de tijd om verschillende losse schriften te kiezen of bestel in één keer een set van 10 Oxford schriften.

Kaftpapier & etiketten

Je kaftpapier beschermt niet alleen je boeken, het is ook een manier om je eigen stijl te uiten. Tegenwoordig heb je tal van opties om al je boeken te kaften. 

Het bekende lichtbruine kraft papier is ideaal voor creatievelingen. Hier kun je zelf namelijk van alles op tekenen en schrijven. Zo maak je je boekenkaften echt persoonlijk en uniek!

Geen zin om zelf iets te tekenen? Ga dan voor kaftpapier met een leuk printje of een hippe effe kleur. 

Rekbare boekenkaften zijn ideaal voor degenen die geen zin hebben om uren met papier en plakband in de weer te zijn. Ze zijn ook nog eens extra stevig, en omdat ze niet scheuren zoals kaftpapier, hoef je niet opnieuw te beginnen na een paar weken of maanden.

Vergeet niet wat handige etiketten te kopen om de naam van het boek op te schrijven.

Waar koop je het mooiste kaftpapier? HEMA heeft veel verschillende kaftpapieren en rekbare kaften in het assortiment, en dat voor een zacht prijsje. Ze hebben nu zelfs een Nijntje schoolcollectie met leuke etiketten.

Accessoires voor je bureau

Na school is het tijd voor huiswerk, en dat doe je natuurlijk graag aan een gezellig bureau vol met je favoriete accessoires.

Kies dus eerst een leuke bureau organizer of pennenbak, zo heb je altijd al je schrijfwaren, paperclips en andere handige items bij de hand.

Wat heb je verder nodig op je bureau? Een passer, nietmachine, lijmstiften en post-it blokjes mogen niet ontbreken.


Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *