Luxe personeelsfeest

Een luxe personeelsfeest organiseren: 5 tips

Een luxe personeelsfeest organiseren is iets waar elke bedrijfseigenaar van droomt. Heb je een wat groter bedrijf, dan ben je je bewust van alle mogelijkheden die er zijn. Maar hoe zet je nu echt een luxe personeelsfeest neer en waar moet je aan denken? Wij geven je 5 tips voor een luxe personeelsfeest dat net dat tintje extra heeft wat andere feesten missen!

5 tips voor een luxe personeelsfeest

1. Ga voor drankjes in stijl

Een party met bier is natuurlijk een mogelijkheid, maar waarom niet eens kiezen voor drankjes in stijl? Zo laat je als bedrijf zien dat je je personeel echt waardeert, maar je zet ook een eigen imago neer. Het mag soms best eens wat meer kosten. Je hoeft niet altijd voor de champagne van Moët & Chandon te gaan, kies gerust eens voor een exclusiever merk. Ook cocktails zijn een prima idee voor een luxe personeelsfeest. Wist je dat je ook een cocktailbar kunt inhuren voor op locatie? Cocktails bezorgen is het helemaal vandaag de dag.

2. Besteed tijd aan de uitnodiging

Laat zien dat je tijd hebt besteed aan de uitnodiging. Een persoonlijke uitnodiging is veel luxer dan een kaartje dat iedereen al krijgt. Het heeft ook meer waarde, omdat het op naam geschreven kan worden. Je kunt de uitnodigingen per post versturen, maar ook persoonlijk bezorgen of door een speciale bezorger rond laten brengen. Heb je een ruim budget voor de uitnodiging, dan kun je er altijd een kleine attentie bij doen in het thema van je personeelsfeest.

Tips luxe personeelsfeest

3. Locatie, locatie, locatie

Een locatie is altijd belangrijk, of het nu gaat om de vestiging van je bedrijf, een woonhuis of om de locatie voor een feest. Ook bij een personeelsfeest zal de locatie altijd het verschil maken. In deze tijd is het alleen mogelijk om online een personeelsfeest te geven, maar dat wil niet zeggen dat dat niet chic hoeft te zijn. Besteed tijd aan de aankleding en zorg voor een feestelijke achtergrond.

4. Stel een dresscode

Bij een luxe party hoort een luxe dresscode. Wanneer je graag ziet dat iedereen in gala komt om echt een speciale sfeer aan het feest te geven, zet dit dan ook op de uitnodiging. Zelfs bij een personeelsfeest op afstand, bijvoorbeeld via Skype, is het heel goed mogelijk om een dresscode in te stellen. Zo voelt het extra feestelijk, zelfs als je even niet allemaal bij elkaar kunt zijn.

5. Denk aan muziek en decoratie

Muziek zorgt altijd voor sfeer. Een echt luxe feest betekent ook live muziek. Dat hoeft niet altijd een band te zijn, maar mag ook best eens een klassieke pianist zijn, die plaatsneemt achter de sierlijke vleugel. Qua decoratie kun je denken aan stijlvolle slingers en ornamenten, maar ook aan verse bloemen. Verder kun je bepaalde kunstwerken regelen die de sfeer nog verder verhogen. Een speciale kunsttentoonstelling maakt jouw feest nog exclusiever.

Wanneer je bovenstaande tips opvolgt, wordt je luxe personeelsfeest vast een succes!

Lees ook: Gezond thuiswerken – tips en advies

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Een luxe personeelsfeest organiseren: 5 tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *